Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebookin Android-sovellukseen tulossa Tor-tuki

Manu Pitkänen

Facebookin Android-sovellukseen tulossa Tor-tuki
Facebook on kertonut aikeistaan lisätä yhteisöpalvelun Android-sovellukseen kokeellisen Tor-tuen, jonka avulla halukkaat voivat anonymisoida verkkoliikenteensä Facebookiin päin.

Innoite Tor-tuen lisäämisestä tuli Facebookin vuonna 2014 avaaman onion-osoitteen kautta. Onion-osoitteen käyttö on ollut kasvussa ja sitä kautta Tor-tuen laajentamista selainympäristön ulkopuolelle on pyydetty aktiivisesti.

Torin hyödyntäminen Facebookin Android-sovelluksessa vaatii Orbot: Proxy with Tor -sovelluksen asentamisen. Tämän jälkeen ei tarvitse kuin mennä Facebookin asetuksiin ja aktivoida Tor-verkon käyttö. Tor-tuella varustettu Facebook-sovellus julkaistaan seuraavan parin päivän sisällä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.