Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S7:n testitulokset vuotivat

Manu Pitkänen

Samsung Galaxy S7:n testitulokset vuotivat
Geekbench-testiohjelmiston tulospalveluun on päätynyt Galaxy S7:nä pidetyn laitteen (SM-G930W8) tulokset. Mikäli tulokset ovat aitoja, osoittavat ne uuden sukupolven Galaxystä löytyvän Exynos 8890 -järjestelmäpiirin tuovan reippaasti lisää suorituskykyä.

Yksittäisen suoritinytimen laskentatehoa mittaavaa Single-Core-tulos on tulospalvelun mukaan 1873 pistettä. Pisteet ovat vajaan kolmanneksen korkeammat kuin Galaxy S6:lla, mutta iPhone 6s:lle (2500 pistettä) Galaxy S7:n ei vielä pärjää. Rinnakkaislaskentaa kuvastava Multi-Core-tulos on 5946 pistettä, joka on 15 prosenttia korkeampi kuin Galaxy S6:lla ja yli kolmanneksen enemmän kuin iPhone 6s:llä.

Galaxy S6:ssa Samsung käytti ARM:n Cortex-ytimiin perustuvaa Exynos 7420 -järjestelmäpiiriä. Tulevassa Galaxy S7 -puhelimessa Samsungin odotetaan siirtyvän Exynos 8890 -piiriin, jonka suoritinytimet perustuvat Samsungin omaa arkkitehtuuriin. Vaikka ytimien määrä ja kellotaajuus ovat samat, on arkkitehtuurisilla parannuksilla päästy parempaan lopputulokseen. Myyntiin odotetaan tulevan myös Snapdragon 820:tä käyttävä Galaxy S7 -variantti.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.