Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook laajentaa 3D Touchin käyttöä

Manu Pitkänen

Facebook laajentaa 3D Touchin käyttöä
Facebook on laajentanut iOS-sovelluksensa 3D Touch -ominaisuuksia. Tähän saakka iPhone 6s -puhelimista löytyvän ominaisuuden hyödyntäminen rajoittui sovellusikonin oikopolkuihin, mutta 3D Touchia aiotaan jatkossa hyödyntää myös aikajanalla.

Painaessa kuvaa, linkkiä tai profiilia normaalia hieman voimakkaammin, avaa Facebook pienen esikatselunäkymän näytölle. Esikatselun perusteella käyttäjä voi arvioida onko linkin takana oleva sisältö niin kiinnostavaa, että sivu kannattaa avata kokonaan. Sivun saa auki painamalla näyttöä piirun verran voimakkaammin. Apple kutsuu tätä esikatselua peek-and-popiksi.
Vaikka tekninen ratkaisu 3D Touchin hyödyntämiseen onkin jo Facebookin sovelluksessa, ei ominaisuutta voi käyttää kuin pieni testiryhmä. Facebookin mukaan ominaisuus tulee kaikkien saataville "tulevien kuukausien aikana". Pitkällä ylösajovaiheella Facebook halunnee testata miten ihmiset käytännössä käyttävät 3D Touchia.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja