Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisee uuden iPhonen maaliskuussa

Manu Pitkänen

Apple julkaisee uuden iPhonen maaliskuussa
Apple aikoo julkaista uuden iPhonen maaliskuussa, kertoo 9to5macin Mark Gurman. Kyseessä ei ole kuitenkaan uuden sukupolven iPhone, vaan parannettu versio iPhone 5s:stä.

Gurmanin mukaan iPhone 5se -nimellä myyntiin tuleva puhelin muistuttaa ulkoisesti nykyistä iPhone 5s:ää, mutta puhelimen sisällä oleva tekniikka on päivitetty nykystandardeihin paremmin sopivaksi. Uuteen nelituumaiseen iPhoneen on tulossa tehokkaampi A8-järjestelmäpiiri, iPhone 6:sta tutut kameraominaisuudet, NFC-siru Apple Pay -maksamista varten, tuki uusille langattomille yhteyksille (Bluetooth 4.2 ja 802.11ac WiFi), tuki Live Photos -kuville ja samat värivaihtoehdot kuin iPhone 6s:n kohdalla.

Live Photos -tuesta huolimatta iPhone 5se:hen ei ole tulossa 3D Touch -näyttöä.

Päivityksen avulla Apple saattaa tavoitella yhtenäisempiä ominaisuuksia eri hintaisten laitteiden välille, minkä pitäisi edistää sovelluskehittäjien halukkuutta hyödyntää uusia ominaisuuksia sovelluksissaan. iPhone 5s:n päivitys saattaa olla myös vihje siitä, että iPhone 6 ja iPhone 6 Plussan myynti loppuu ensi syksynä, kun iPhone 7 -mallisto esitellään. Ehkä tästä syystä iPhone 5se:ssä on päädytty käyttämään samaa järjestelmäpiiriä ja kameraa kuin iPhone 6:ssakin.Uuden iPhonen lisäksi Apple aikoo julkaista maaliskuussa uusia hihnoja Apple Watchille sekä päivittää sen ohjelmiston uuteen versioon. Uuden sukupolven Apple Watch on tulossa Gurmanin mukaan vasta syksyllä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.