Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Office päivittyi iOS-laitteille, tuki 3D Touchille

Matti Vähäkainu

Office päivittyi iOS-laitteille, tuki 3D Touchille
Microsoft on päivittänyt Office-ohjelmistonsa iOS-mobiililaitteille. Applen alustalla toimiva Office sai nyt tuen muun muassa 3D Touchille sekä Apple Pencilille.

Office 365, sisältäen tutut ohjelmat, kuten Word, Excel ja PowerPoint, päivittyi iPhonelle ja iPadille. Uusista ominaisuuksista hyötyvät erityisesti iPad-käyttäjät, joille piirtäminen ja käsin kirjoittaminen on tärkeää.

Microsoftin mukaan Officen ohjelmat tarjoavat nyt merkittävästi mukavamman ympäristön piirtämiseen olipa työvälineenä sormi tai stylus, kuten iPad Pron Apple Pencil. 3D Touchia käytetään lisäksi valinnoissa, joissa kovempi paine tarkoittaa pikavalintaa.

Office-ohjelmistot voi ladata iOS-laitteille ilmaiseksi, mutta osa ominaisuuksista vaatii maksullisen Office 365 -rekisteröinnin.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja