Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pekoniemoji tulee, tässä tulevat emoji-kuvat

Puhelinvertailu

Mikäpä olisi tärkeämpää nykyaikana, kuin pitää huoli kommunikaatiosta. Pikaviestien valloittama maailma puhuu tekstillä, mutta kaikki tietävät, että kuva kertoo – ainakin parhaimmillaan – enemmän kuin tuhat sanaa.

Näinpä pikaviestin voikin toimittaa, kiitos Unicoden emoji-tuen, vaikkapa täysin kuvapohjaisena. Unicode päivittää versiotaan noin vuosittaiseen tahtiin, ja samalla myös emoji-tukea rukataan, jotta pikaviestit pysyvät muun kulttuurin mukana.
Nyt tuleva Unicode 9 -päivitys tuokin mukanaan paljon kaivattuja kuvia, joita ilman on ollut tuskallista elää. Ensi kesänä julkaistavan päivityksen ehdotetut emojit sisältävät muun muassa pekonia, vastapainona porkkanoita ja avocadoa, marginaaliurheilulajeja, käsimerkkejä ja tietysti erilaisia eläimiä.

Alla ensi kesän ehdotetut uudet emojit.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja