Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows 10 -päivityksen jakelu Lumioille viivästyy taas

Manu Pitkänen

Windows 10 -päivityksen jakelu Lumioille viivästyy taas
Microsoft ei aloita Windows 10 Mobile -päivityksen jakelua vanhoille Lumia-puhelimille vielä tammikuussa, vaan aikataulua on päätetty joustaa helmikuun puolelle. Alkuperäinen suunnitelma oli julkaista päivitys jo vuoden 2015 lopulla, mutta startti päätettiin siirtää tammikuulle.

Syy viivästykselle on yksinkertaisesti se, että Microsoft ei koe Windows 10 Mobilen olevan julkaisukunnossa. Päivityksen jakelu aloitetaan Microsoftin yhteistyökumppaneille lähetetyn sähköpostin mukaan aikaisintaan helmikuun puolivälissä.

Windows 10 Mobile esiteltiin julkisuudelle melko tarkkaan vuosi sitten, joten kehityskaari esittelystä julkaisuun on kestänyt melko kauan. Microsoft on kerännyt käyttäjäpalautetta avoimen beta-testin muodossa alusta asti, joten ohjelmiston kuvittelisi olevan tässä vaiheessa tarkkaan testattu erilaisilla kokoonpanoilla.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.