Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuleva nelituumainen iPhone paljastui?

Puhelinvertailu

Tuleva nelituumainen iPhone paljastui?
Applelta odotetaan tämän vuoden aikana paitsi uutta iPhone 7 -mallia, niin myös muutaman vuoden takaisen nelituumaisen mallin paluuta.

Usealla eri nimellä huhuttu pieni iPhone on uusimpien tietojen mukaan lopullisesti nimetty iPhone 5se:ksi. Kyseessä on siis paranneltu versio iPhone 5s:stä, joka julkistettiin syksyllä 2013.
Nyt hollantilaissivusto One More Thing on saanut käsiinsä oheisen kuvan, jossa esitellään tulevaa 5se-mallia iPhone 5:n rinnalla. Oikealla puolella oleva uusi malli on kovasti sormenjälkilukijalla varustetun iPhone 5s:n näköinen, mutta virtanapin paikka on muuttunut.

Kyseessä voi tietysti olla väärennös, joten kannattaa ottaa kuva varauksella. Kovin vahvasti kuitenkin näyttää siltä, että Apple tuo nelituumaisen mallin takaisin.

Suurempaan malliin siirtymisen jälkeen iPhonen myynti on tasaantunut, joka varmasti huolettaa Cupertinossa. Kenties tämä on syynä pienemmän iPhonen uudelleensyntymiseen.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja