>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen tilaukset syynä? Näyttövalmistajat rakentavat lisää OLED-kapasiteettia

Manu Pitkänen

Applen tilaukset syynä? Näyttövalmistajat rakentavat lisää OLED-kapasiteettia
Viime vuoden lopusta lähtien aasialaisista komponenttitoimittajalähteistä on kantautunut tietoja, joiden mukaan Apple suunnittelisi OLED-näyttöihin siirtymistä iPhone-puhelimissa vuodesta 2018 lähtien. Nyt Japan Display ja LG ovat kertoneet mittavista investoinneista OLED-tuotantoon.

Sonyn, Toshiban ja Hitachin entisistä näyttöliiketoiminnoista muodostettu Japan Display on keskittynyt lähinnä LCD-näyttöihin, mutta vuonna 2018 sen on määrä aloittaa OLED-näyttöjen tuotanto. Asiasta uutisoinut Reuters ei kuitenkaan raportoinut kuinka suuri tuotantovolyymi voisi vuonna 2018 olla.

Reuters kertoo LG:n lähettäneen viranomaisille hakemuksen, jossa se ilmoittaa investoivansa 380 miljoonaa dollaria televisioissa käytettävien OLED-paneeleiden tuotantoon. Tuotantolinjaston rakentaminen aloitetaan tämän vuoden alussa ja valmista pitäisi olla vuoden kuluttua. Jutusta ei selviä onko kyse osa viime vuoden lopulla julkistettua 8,7 miljardin dollarin investointia OLED-tuotantoon vai täysin erillinen investointi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.