Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG G5:ssä on paikka erikoiselle "lisälaitekasetille"

Manu Pitkänen

LG G5:ssä on paikka erikoiselle lisälaitekasetille
LG:n suunnitelmissa on uudistaa lippulaivamallistonsa täysin tulevan G5-älypuhelimen myötä, kertoo The Verge.

Korealaisyhtiön suunnitelmissa on lisätä puhelimeen niin sanottu Magic Slot, jonka avulla puhelimeen voi lisätä erilaisia lisävarusteita. Magic Slot on käytännössä toteutettu niin, että puhelimen pohjaosa irtoaa laitteesta – kuten CNet Korea esitteli silminnäkijähavaintoihin pohjautuneessa mallinnuskuvassa. The Vergen lähteet eivät kuitenkaan osanneet sanoa onko puhelimen akku irrotettavissa, kuten CNetin kuvat antoivat ymmärtää.

LG G5:n lisälaitekasetista kertoi ensimmäisenä joulukuun lopulla Evan Blass.

Puhelimen kuorimateriaalissa on siirrytty muovista metalliin, minkä lisäksi äänenvoimakkuuspainikkeet on siirretty takakuoresta puhelimen reunaan. LG kertoi julkaisevansa tämän vuoden aikana kaksi high-end-puhelinta, joista ensimmäinen on edellä kuvattu LG G5.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.