Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lenovo valmistelee uuden sukupolven Moto-puhelinta

Puhelinvertailu

Lenovo valmistelee uuden sukupolven Moto-puhelinta
Motorolan ostanut Lenovo on pyrkinyt sulauttamaan matkapuhelinbrändiä yhtiön toimintaan viimeaikoina. Uusin ja merkittävin muutos älypuhelinliiketoiminnassa on Motorola-brändin poistuminen markkinoilta. Moto-puhelimet kuitenkin jatkavat, ja uutta on tulossa pian.

Lenovo ei tietysti poista osaamista tai edes koko Motorolan imagoa markkinoilta, vaan ainoastaan suoraviivaistaa matkapuhelinliiketoiminnan nimeämistä. Tulevat mallit eivät sisällä Motorola-nimeä, mutta laitteet brändätään Moto-nimellä (tai Moto by Lenovo).
Wall Street Journalin haastattelussa ollut toimitusjohtaja Yuanqing Yang onkin paljastanut, että seuraavan sukupolven Moto-puhelin on saapumassa Yhdysvaltojen (ja toivottavasti myös Euroopan) markkinoille kesällä. Yangin mukaan kyseessä on entistä viehättävämpi ja innovatiivisempi Moto-puhelin.

Moto-brändiä yhtiö tulee käyttämään varmasti erityisesti Euroopassa ja Yhdysvalloissa, joissa Motorola tunnetaan Lenovoa paremmin matkapuhelinvalmistajana. Lenovon omalla nimellä myydyt puhelimet ovat varsin suosittuja Aasiassa, ja koko yhtiön matkapuhelinliiketoiminta on maailman viiden suurimman joukossa.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja