Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lisätietoja HTC:n tämän vuoden huippupuhelimesta

Puhelinvertailu

Lisätietoja HTC:n tämän vuoden huippupuhelimesta
HTC:n nousua takaisin älypuhelinvalmistajien kärkikastiin on odotettu jo vuosia. One-malliperhe ei kuitenkaan ole koskaan lähtenyt lentoon HTC:n toivomalla tavalla, mutta olisiko Perfume-koodinimellä tunnetusta M10:stä nostamaan taiwanilaisyhtiö takaisin korealais- ja kiinalaisvalmistajien joukkoon?

Uuden huhut kertovat HTC:n tämän vuoden lippulaivamalli One M10:n ominaisuuksista. Venture Beatin Evan Blassin (suhteellisen luotettavien) tietojen mukaan HTC:n olisi tuomassa ensimmäistä kertaa ykkösmalliinsa lähes standardiominaisuuden aseman älypuhelimissa vakiinnuttaneen sormenjälkilukijan.

Muilta teknisiltä osiltakaan HTC:n laite ei liene jää kanssakilpailijoiden varjoon, sillä mukaan löytää tiensä Qualcommin tämän vuotinen huippupiiri Snapdragon 820, QHD-resoluution AMOLED-kosketusnäyttö, 4 gigatavua RAM-muistia sekä 12 megapikselin UltraPixel-kamera.

Blassin mukaan ulkonäköä rukattaisiin jonkin verran edeltäjämalleista, eikä siis välttämättä ole samasta muotista kuvan mallin kanssa.


Yllättävää on, että HTC luottaa edelleen UltraPixel-teknologiaan, joka ei ole osoittautunut aiemmissa sukupolvissa kovinkaan erikoiseksi. Tällä kertaa kamera kuitenkin tarjoaa huomattavasti enemmän megapikseleitä sekä kuvanvakaajan, joten odotukset voi ladata korkealle.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja