Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Walking Dead -pelistä tunnettu kotimainen Next Games keräsi sijoittajilta yli 9 miljoonaa

Sami Koivunen

Walking Dead -pelistä tunnettu kotimainen Next Games keräsi sijoittajilta yli 9 miljoonaa
Helsinkiläinen Next Games on kerännyt sijoittajilta rahoitusta noin 9,2 miljoonan euron edestä.

Next Games tunnetaan viime vuonna julkaistuista The Walking Dead: No Man's Land- ja Compass Point: West -peleistä. No Man's Land on App Annien mukaan yltänyt ladatuimmaksi peliksi 20 eri maassa ja Compass Point: Westikin on yltänyt parhaimmillaan 100 ladatuimman pelin joukkoon 137 maassa.

Yhtiön mukaan n. 10 miljoonaa dollaria tuottaneessa lisärahoituksessa pääosassa olivat IDG Ventures ja Jari Ovaskainen, kun muihin sijoittajiin lukeutuivat AMC Networks, Lionsgate, Lowercase ja IDG Capital. Yhteensä Next Games on kerännyt historiansa aikana rahoitusta n. 16,6 miljoonaa euroa. Isompaan rahoitusmäärään on Suomen pelialla viime vuosina kyennyt ainoastaan Seriously.Vuonna 2013 perustetulla peliyhtiöllä on nykyisin 70 työntekijää 13 maasta. Alla näkyvässä infografiikassa esitellään Next Gamesin saavutuksia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja