Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S7:n lehdistökuvat vuotivat

Manu Pitkänen

Samsung Galaxy S7:n lehdistökuvat vuotivat
Lukuisista älypuhelinvuodoista tunnettu Evan Blass (@evleaks) on jakanut saamansa lehdistökuvat Samsungin tulevasta lippulaivapuhelimesta. Lehdistökuva lisättiin VentureBeatin tammikuun alussa julkaisemaan juttuun. Toisen lehdistökuvan Blass paljasti Twitter-viestinsä yhteydessä.

Aivan kuten on jo aiemmin otaksuttu, Galaxy S7 tulee olemaan ulkoisesti lähes identtinen viime vuonna julkaistun Galaxy S6:n kanssa. Se ei ole välttämättä huono asia, sillä Galaxy S6 on muotoilullisesti varsin tyylikäs puhelin.

Teknisten ominaisuuksien osalta Galaxy S7:n ei kuitenkaan tyydy vanhan kertaamiseen. Tuleva puhelin on Blassin lähteiden mukaan IP67-sertifioitu, joten se kestää kastumista ja pölyisiä olosuhteita. Lisäksi puhelimeen on tulossa tuki microSD-muistikorteille. Samsung siis korjaa Galaxy S6:n eniten kritiikkiä synnyttäneet puutteet Galaxy S7:ssä. Akkua ei mitä ilmeisimmin pysty vaihtamaan, joten kompromisseja joutuu muotoilun takia tekemään.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja