Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Androidin YouTube-ilmoituksiin uusi ominaisuus

1
Puhelinvertailu

Androidin YouTube-ilmoituksiin uusi ominaisuus
Google on lisännyt Androidin notifikaatiopalkkiin uuden ominaisuuden YouTube-videoille, kertoo Android Police. Watch Now eli Katso myöhemmin -nappi löytyy nyt helposti suoraan ilmoituspalkista.

Androidin YouTube-sovelluksen ilmoitukset sisältävät nyt ilmoituksen disabloimiseen tarkoitetun Options-linkin lisäksi Watch Later -napin, joka helpottaa entisestään YouTube-kanavien seuraamista. Nyt mielenkiintoiset videot voi lisätä listalle, josta ne on helpompi muistaa myöhemmin, mikäli aika ei ole sopiva ilmoituksen tullessa.
Ominaisuus ei välttämättä ole vielä löytänyt tietään kaikkien laitteisiin ja mitään virallista Google ei ole asiasta tiedottanut, mutta selkeästi ominaisuutta ainakin testataan. Monipuolisemmat ilmoitukset ovat tuskin ainakaan haitaksi.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

ewtgfwqaet (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Watch Now eli Katso myöhemmin -nappi


Miten meni noin niin kuin omasta mielestänne?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja