Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Piirivalmistaja vahvisti bugin Android-puhelimissa

Puhelinvertailu

Piirivalmistaja vahvisti bugin Android-puhelimissa
Taiwanilainen piirivalmistaja MediaTek on vahvistanut, että sen järjestelmäpiiriä käyttävissä Android-puhelimissa on tietoturvabugi. Piiriä löytyy useiden Android-älypuhelinvalmistajien malleista, mutta koskee ainoastaan tiettyä Android-versiota.

MediaTekin mukaan ainoastaan Android 4.4 KitKatia käyttävät Android-puhelimet voivat sisältävät ongelman. Ongelman avulla on mahdollista saada puhelimen järjestelmänvalvojan oikeudet etäyhteydellä. Oikeudet mahdollistavat useanlaiset väärinkäyttömahdollisuudet.
Yhtiö ei kertonut mitä piirejä tai minkä valmistajien puhelimia ongelma koskee, mutta on tiedottanut kaikkia valmistajia ongelmasta.

Yhtiön mukaan bugi juontaa juurensa ongelmanratkaisuominaisuudesta, joka olisi tullut poistaa käytöstä markkinoille päätyneissä puhelimissa. Ominaisuus on tarkoitettu sisäiseen testikäyttöön, mutta on muutamien valmistajien puhelimissa päätynyt loppukäyttäjien laitteisiin.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja