Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen kalenterisovelluksesta tuli älykkäämpi – suomeksi

Puhelinvertailu

Googlen kalenterisovelluksesta tuli älykkäämpi – suomeksi
Google on päivittänyt Calendar-sovellustaan Android- ja iOS-alustoille. Kalenterisovellus tuo mukanaan smart suggestions -ominaisuuden, joka tarkoittaa älykkäitä ehdotuksia.

Käytännössä ominaisuus siis helpottaa tapahtumien lisäämistä ehdottamalla käyttäjälle tämän mahdollisesti tarkoittamia tapahtumia. Samalla logiikalla toimii myös tapahtuman paikka eli käyttäjän kirjoittaman perusteella ehdotetaan suosituimpia paikkoja läheltä. Älykkäät ehdotukset laajennettiin myös ihmisiin, joita voi lisätä tapahtumaan.

Päivityksen yhteydessä kielitukea laajennettiin yli 30 uuteen kieleen, mukana nyt vihdoin myös suomen kieli.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja