Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tulossa yllätysjulkistus: VR-videokamera

1
Manu Pitkänen

Samsungilta tulossa yllätysjulkistus: VR-videokamera
Nokian VR-videoiden kuvaamiseen tarkoitettu OZO-kamera on suhteellisen kallis laite, joten se ei avaa VR-videoinnin mahdollisuuksia harrastelijoiden käyttöön. Samsungilta saattaa kuitenkin olla tulossa kamera, jolla amatöörit voivat kuvailla hauskoja VR-nettivideoita.

SamMobilen mukaan Gear 360 -niminen kamera on käytännössä jo vuosi sitten esitellyn Project Beyond -hankkeen kaupallinen inkarnaatio. Kamera tullaan esittelemään 21. helmikuuta, jolloin parrasvaloihin pääsee ensimmäistä kertaa myös Galaxy S7. Project Beyond -kameraa esitellään alla olevassa videossa.

Gear 360 -kamera sisältää tuntemattoman määrän sisäistä tallennustilaa sekä sisäisen akun, joten kuvaaminen onnistuu ilman johtoja. Kameralla voidaan kuvata 3840x1920 tai 1920x1920 pikselin videota, riippuen siitä mikä tila on valittu (dual lens / single lens).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

1

Mainoksen perusteella laite ottaa videota, mutta vain paikallaan. Kameran liikuttaminen taitaa vaatia todella paljon enemmän vääntöä ja älykkäämpää ohjelmistoa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja