Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 7 korjaa iPhone 6:n muotoilun pahimmat puutteet

Manu Pitkänen

iPhone 7 korjaa iPhone 6:n muotoilun pahimmat puutteet
iPhone 6:n ja iPhone 6s:n muotoilussa kauhistutti parikin seikkaa jo ennen puhelimien julkistusta: takakuoresta ulos työntyvä rengas sekä takakuoren ylä- ja alaosasta löytyvät antennijuovat. Nämä esteettiset haittatekijät ovat kuitenkin häviämässä iPhone 7:n myötä, kertoo MacRumors-sivusto.

MacRumorsin lähteiden mukaan iPhone 7:n kameramoduuli tulee olemaan nykyistä ohuempi, minkä ansiosta kameran ulkopinta saadaan tasan takakuoren kanssa. Kameran ympärille lisätty rengas on näin ollen häviämässä kokonaan eikä puhelin enää keinu ollessaan tasaisella pinnalla. iPhone 7:stä ei tule löytymään takakuoren poikki kulkevaa antennijuovaa, mutta antennijuovat puhelimen pohjassa ja yläosassa kuitenkin säilyvät. Uutiskuva kertonee tarkemmin mikä osa antennijuovista häviää ja mikä ei.

Muutoin iPhone 7 on ilmeisesti säilyttämässä iPhone 6:sta tutun ulkonäön. Joidenkin huhujen mukaan iPhone 7:stä olisi tulossa veden- ja pölynkestävä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja