Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 7 korjaa iPhone 6:n muotoilun pahimmat puutteet

Manu Pitkänen

iPhone 7 korjaa iPhone 6:n muotoilun pahimmat puutteet
iPhone 6:n ja iPhone 6s:n muotoilussa kauhistutti parikin seikkaa jo ennen puhelimien julkistusta: takakuoresta ulos työntyvä rengas sekä takakuoren ylä- ja alaosasta löytyvät antennijuovat. Nämä esteettiset haittatekijät ovat kuitenkin häviämässä iPhone 7:n myötä, kertoo MacRumors-sivusto.

MacRumorsin lähteiden mukaan iPhone 7:n kameramoduuli tulee olemaan nykyistä ohuempi, minkä ansiosta kameran ulkopinta saadaan tasan takakuoren kanssa. Kameran ympärille lisätty rengas on näin ollen häviämässä kokonaan eikä puhelin enää keinu ollessaan tasaisella pinnalla. iPhone 7:stä ei tule löytymään takakuoren poikki kulkevaa antennijuovaa, mutta antennijuovat puhelimen pohjassa ja yläosassa kuitenkin säilyvät. Uutiskuva kertonee tarkemmin mikä osa antennijuovista häviää ja mikä ei.
Muutoin iPhone 7 on ilmeisesti säilyttämässä iPhone 6:sta tutun ulkonäön. Joidenkin huhujen mukaan iPhone 7:stä olisi tulossa veden- ja pölynkestävä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja