Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft ostamassa huippusuositun näppäimistösovelluksen

Manu Pitkänen

Microsoft ostamassa huippusuositun näppäimistösovelluksen
Microsoft on ostamassa suositun SwiftKey-näppäimistösovelluksen, kertoo Financial Times. Yrityskaupan arvoksi kerrotaan 250 miljoonaa dollaria.

Tämän vuoden alussa Microsoft kertoi kehittävänsä Windows Phone -puhelimista tutusta Word Flow -näppäimistöstä iOS- ja Android-versiota, joiden saattaa haluta täydentää SwiftKeyn osaamisella. Microsoft on aiemminkin täydentänyt tarjoamiaan palveluita start up -yrityskauppojen kautta, mistä esimerkkeinä Acompli-sähköpostisovellus ja Sunrise-kalenteriohjelma.

SwiftKeyssä Microsoftia saattaa kiinnostaa myös kokeellisempi SwiftKey Neural -sovellus, jossa hyödynnetään neuroverkon oppimiskykyä kirjoitettavien sanojen ennustamiseen.

Päivitys. Microsoft on vahvistanut kaupan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja