Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple Music päivittyi Androidille, uusi tallennusoptio

Puhelinvertailu

Apple Music päivittyi Androidille, uusi tallennusoptio
Apple on päivittänyt Music-sovellustaan Android-laitteille. Uusi versio tuo odotetun ominaisuuden, jolla laitteelle tallennetun musiikin saa nyt myös muistikortille.

Applen laitteista kyseistä ominaisuutta ei tietysti löydy, kuten ei muistikorttipaikkaakaan, joten kyseessä on yksinomaan Android-käyttäjille tarkoitettu päivitys. Laitteelle offline-kuuntelua varten tallennetut kappaleet saa nyt siis puhelimen tallennustilan lisäksi SD-muistikortille.
Ominaisuus helpottaa erityisesti edullisempien älypuhelinten käyttäjiä, joilla tallennustilaa on puhelimessa erittäin rajatusti. Kappaleiden tallentaminen älypuhelimen erittäin rajalliselle sisäiselle tallennustilalle voi hidastaa laitteen toimintaa oleellisesti. Kyseessä on siis varsin tervetullut päivitys.

Lisäksi päivitys tuo Beats 1 -radiokanavan ohjelmien aikataulun ja mahdollistaa musiikin selaamisen säveltäjien ja kokoelmien mukaan.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja