Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7:n testituloksia vuoti nettiin

Manu Pitkänen

Galaxy S7:n testituloksia vuoti nettiin
Galaxy S7:n julkistusta pitää odotella vielä reilu kaksi viikkoa, mutta nettiin vuotaneet Geekbench-tulokset antavat jo osviittaa kuinka suorituskykyisestä puhelimesta on loppujen lopuksi kyse. Puhelimesta on tulossa markkinoille Samsungin omalla Exynos 8890 -järjestelmäpiirillä varustettu malli sekä Qualcommin Snapdragon 820 -piirillä varustettu malli.

Sekä Qualcomm- että Exynos-versioiden GeekBench-tulokset ovat päätyneet verkkoon. GeekBenchin tulospalvelussa julkaistujen tyyppitietojen perusteella kanadalainen Bell Mobility -operaattorin valikoimiin olisi tulossa Exynos 8890:tä käyttävä versio (SM-G930W8), kun taas yhdysvaltalaisen AT&T-operaattori myisi Snapdragon 820:llä varustettua varianttia (SM-G930A). GeekBenchin tulospalvelusta löytyy lisäksi T-Mobile-operaattorin kautta myyntiin tuleva versio (SM-G930T), jossa järjestelmäpiirinä käytetään niin ikään Snapdragon 820:tä.

Bell Mobilityn Exynos-piirillä varustettu Galaxy S7 saavutti GeekBenchissä 1873 ja 5946 pistettä (Single-Core ja Multi-Core). Qualcommin piirillä varustetut puhelimet saavuttivat vuorostaan 2282 ja 4979 pistettä (AT&T) sekä 2347 ja 5352 pistettä (T-Mobile). Snapdragon-versio näyttäisi siis olevan ripeämpi single-core-pisteissä, mutta Exynos-päihittää sen multi-core-tuloksissa.


GeekBenchin tulospalvelusta löytyy myös SM-G930F-tyyppisen laitteen testitulokset. F-kirjaimeen päättyvä malliversio on yleensä tullut myyntiin Suomen markkinoille. GeekBenchin mukaan puhelimessa käytettäisiin Exynos 8890 -piiriä. GeekBench-tulokset eroavat kuitenkin Bell Mobilityn puhelimen tuloksista.

GeekBench-tuloksiin kannattaa suhtautua epäilevästi, sillä julkaistut tiedot voivat aina olla väärennettyjä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja