Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HIGH.FI Androidille päivittyi versioon v1.103 - 1,2 miljoonaa uutisklikkiä tammikuussa 2016

Petteri Pyyny

Amppareiden kilpailija, HIGH.FI Androidille päivittyi - uusia ennätyksiä rikki
HIGH.FI Uutisvahdin julkaisusta Androidille on tullut kuluneeksi nyt puolisentoista vuotta. Hiljattain sovelluksemme rikkoi uuden merkkipaalun, kun latausmäärät ylittivät 20'000 latauksen rajan. Sovellukselle, joka on varsin spesifiseen tarpeeseen syntynyt ja kilpailee itseään huomattavasti tunntetumpia brändejä vastaan, saavutus on varsin mukava.

Samaan aikaan myös HIGH.FI -palvelun käyttömäärät ovat jatkaneet tasaista kasvuaan: tammikuussa 2016 palvelumme kautta (sivusto, sovellukset ja kolmansien osapuolten sovellukset) uutisia luettiin yli 1,2 miljoonaa kertaa. Kasvua vuoden takaiseen on kiitettävät 57 prosenttia, joten palvelu on selkeästi löytämässä yleisönsä.

Olemma vuodenvaihteen ympärillä päivittäneet Android-sovellustamme, lähinnä pienten bugikorjausten osalta. Uusin versio, v1.103, korjaa erinäisiä käyttämiimme kirjastoihin liityviä bugeja. Uuden version löydät täältä:

HIGH.FI Uutisvahti AndroidilleSamaan aikaan myös kolmansien osapuolten, avoimen API-rajapintamme päälle rakentamien sovellusten kehitys etenee. iPhonelle ja iPadille tarkoitettu Highkara on edennyt versioon v0.9.3 ja kehittyy kovaa vauhtia varteenotettavaksi uutislukijaksi iOS:lle. Highkaran löydät täältä:

Highkara iOS:lle


Resurssien antaessa myöden tulemme jatkokehittämään myös HIGH.FI Windows Phone-sovellustamme, joka sekin on ylittänyt 10'000 latauksen rajan talven aikana. Mainittujen sovellusten lisäksi HIGH.FI'ta käytetään luonnollisesti HIGH.FI'n omien sivujen kautta sekä avoimen APIn kautta lukuisissa pienemmissä ja suuremmissa projekteissa, kuten Slack-boteissa, Twitter-boteissa js mm.mediaseurannan työkaluissa.

Kuten aina, otamme kehitysideoita aina vastaan. Uusia lähteitä meille onkin ehdotettu kiitettävästi ja pyrimme ne lähiviikkoina lisäilemään palveluun. Ideoita voi lähettää meille palautekaavakkeemme kautta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja