Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Japanilaisrobotti ratkoo Candy Crush -ongelmat

PuhelinvertailuNousevan auringon maa on tunnetusti robottien edelläkävijä. Yleensä kyseisen maan robotit tuovat mieleen esityisesti ASIMOn kaltaiset humanistirobotit, mutta osaamista on tietysti myös yksinkertaisemmissa roboteissa.

Tällä kertaa kyseessä on Kotakun bongaama pulmapelirobotti. Candy Crush -tyylisen Puzzle & Dragons -pelin ratkomiseen kehitetty pieni robotti ratkoo palikoiden liikuttelun järjestelmällisesti ja tehokkaasti, kuten olettaa sopii.

Robotti paitsi osaa siirtää palikat oikein, jotta ne tuhoutuvat, mutta se myös laskee optimaalisimman vaihtoehdon lennosta vain muutamien sekuntien aikana pelilaudan pysähtyessä. Tarkasta yllä olevasta videosta pysytkö robotin mukana pelissä.

Alla olevalla videolla puolestaan robotin taustalla oleva Junya Sakamoto esittelee robottia ja sen valmistusta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja