Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Alto’s Adventure julkaistiin Androidille

Sami Koivunen

Erittäin kehuttu lumilautapeli saapui ilmaisena Androidille
Lähes vuosi sitten iOS:lle julkaistu Alto's Adventure on tänään julkaistu myös Androidille.

Snowmanin kehittämä peli oli viime vuonna vuoden puhutuimpia ja ehdottomasti myös parhaita pelejä. Peli keräsi kehuja lukuisilta tekniikka- ja pelialan julkaisuilta, kuten The Verge, The Next Web, IGN, Time, TechCrunch, Wired ja Kotaku. Lisäksi Apple on itse valinnut pelin sekä vuoden parhaisiin että kauneimpiin peleihin.

Alto's Adventurea on kuvattu erittäin rauhottavaksi ja visuaalisesti tyydyttäväksi kokemukseksi. Itse peli on käytännössä loppumaton laskettelupeli, jossa pelaaja ottaa kiinni karanneita laamoja ja väistelee esteitä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja