Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC One M10 esitellään vasta huhtikuussa?

Manu Pitkänen

HTC One M10 esitellään vasta huhtikuussa?
Samsung, LG ja Sony valmistautuvat esittelemään uusia Android-puhelimia tämän kuun lopulla MWC-messuilla, mutta yksi merkki näyttäisi jättävän messut tänä vuonna väliin: HTC. Yhtiöltä on tulossa kevään aikana seuraaja One M9:lle, mutta sitä ei esitellä MWC:ssä.

HTC:n ounasteltiin jättävän MWC-messut väliin jo tammikuun lopulla, eikä yhtiö ole tähän päivään mennessä kutsunut lehdistöä koolle julkistustilaisuutta varten. Portugalilainen 4gnews väittää kuulleensa "varmoista" lähteistä, että "One M10" esiteltäisiin Lontoossa 11. huhtikuuta. Sivustolla ei ole eritäistä track-recordia huhuihin liittyen, joten tietojen luotettavuutta on vaikea arvioida.

Päivämäärä voi kuitenkin olla ihan mahdollinen, sillä tietovuotaja Evan Blassin mukaan "One M10" tulisi myyntiin Yhdysvalloissa 9. toukokuuta. Kuukauden ero julkistuksen ja lanseerauksen välillä on täysin mahdollinen, varsinkin jos puhelin tulee myyntiin Euroopassa ennen Yhdysvaltoja.Evan Blassin mukaan HTC:n seuraavassa high-end-älypuhelimessa olisi sormenjälkilukija, 12 megapikselin UltraPixel-kamera ja QHD-näyttö. Eteenpäin suunnattuja stereo-kaiuttimia "One M10:een" ei ole ilmeisesti tulossa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.