Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft julkaisi tekoälysovelluksen, joka tunnistaa koiria

Puhelinvertailu

Microsoft julkaisi tekoälysovelluksen, joka tunnistaa koiria
Sovelluskaupat ovat pullollaan mitä omituisimpia sovelluksia. Applen "There's an app for that"-slogan kertonee kaiken tarvittavan mobiilisovellusten kirjosta. Mutta onko tilaa vielä yhdelle hassulle sovellukselle, joka kertoo kuvan perusteella mikä koira on kyseessä?

Kyseessä ei ole ihan täysin turha hauskuuttelusovellus, vaikka pintapuolisesti se sitä onkin. Microsoftin Fetch!-sovellus pohjautuu tekoälyyn, jonka on tarkoitus määrittää minkä rotuinen koira on kyseesssä.
Microsoftin Garage-projektit ovat aiemmin yrittäneet arvella tekoälyn avulla ikääsi ja nyt vuorossa olevalla sovelluksella voi tarkastella vaikkapa omia luonteenpiirteitä ja tarkastaa millaiselta koiralta näytät.

Microsoftin työkalu on kuitenkin tarkoitettu koiria varten, joten erilaisten omien kuvien välillä koirarodut voivat vaihdella miten sattuu. Mutta ainakin voit tarkistaa tällä työkalulla ovatko ne koirilta näyttävät omistajat todella koiriensa näköisiä.

Työkaluun voi muutenkin syöttää millaisia kuvia vain mutta aivan kaikista kuvista ei löydy koiraa. Koirarotuja sovellus osaa kuitenkin arvata varsin hyvin, joka on tietysti sovelluksen päätarkoitus.

Fetch!-sovellusta voi käyttää verkossa osoitteessa www.what-dog.net tai voit ladata sovelluksen iPhonelle

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja