Kanye West julkaisi uuden albuminsa Tidalissa – Sovellus nousi heti ladatuimmaksi

Manu Pitkänen

Kanye West julkaisi uuden albuminsa Tidalissa – Sovellus nousi heti ladatuimmaksi
Rap-artisti Kanye West julkaisi uuden Life of Pablo -albuminsa viikonloppuna verkkosivujensa kautta, mutta albumi poistettiin pian julkaisun jälkeen. Sittemmin West ilmoitti julkaisevansa albumin suoratoistopalvelu Tidalin kautta ja ladattavaksi se tulee vasta viikon kuluttua.

Tidal nousi Westin albumin siivittämänä App Storen ladatuimmaksi ilmaisohjelmaksi Yhdysvalloissa. Tuottavimpien sovellusten listalla Tidal on sijalla 31, joten tilaajaryntäykseen Westin ryhdy tilaajaksi -pyytelyt eivät ole varsinaisesti johtaneet.

West tuntuu yrittäneen kerätä Tidal-tilausten ohella myös säälipisteitä faneiltaan, sillä albumin julkaisun yhteydessä hän nosti Twitterissä esille 53 miljoonan dollarin henkilökohtaisen velkansa. Nettovarallisuudestaan hän ei kuitenkaan sanonut mitään, joten velkojenkin jälkeen Westillä voi hyvinkin olla kassaholvillinen rahaa.Twitterissä West heitti ilmoille myös ehdotuksen, että Mark Zuckerberg tai Larry Page (Alphabetin toimitusjohtaja) voisivat investoida miljardi dollaria hänen ideoihinsa. Westin mukaan kaikki Piilaksossa kuuntelevat rap-musiikkia, mutta he eivät todellisuudessa auta oikeita artisteja. Hänen mielestä Piilaaksossa rakennetaan mieluummin kouluja Afrikkaan, mutta se ei auta kohdemaiden oloja lainkaan. Westin mielestä teknologiamiljonäärien pitäisikin auttaa häntä.

Twitter-purkauksella West ainakin saavutti ainakin mediahuomiota albumilleen.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.