Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppiin lisättiin uusia ominaisuuksia

1
Puhelinvertailu

WhatsAppiin lisättiin uusia ominaisuuksia
WhatsAppin Android-versiota on päivitetty.

Päivityksen myötä WhatsAppiin on lisätty yli 100 uutta emojia, uusia kieliä, Android 6.0 -käyttöoikeuksien tuki ja Google Drive -varmuuskopiointimahdollisuus.
Google Drive -varmuuskopioinnin asetuksiin pääsee käsiksi polusta Asetukset-Keskustelut ja puhelut. Drive-varmuuskopioinnilla voi varmistaa, että keskustelut ja mediat säilyvät, jos puhelimen hukkaa tai vaihtaa toiseen Android-puhelimeen.

Lisättyyn emoji-valikoimaan sisältyy puolestaan uskonnollisia ja kulttuurillisia merkkejä. Päivittynyt WhatsApp-versio on 2.12.453.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

clickbait (vahvistamaton)

1

Oliko otsikkoon mahdotonta saada että päivitys koskee vain androidia?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja