Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebookin Live Video -ominaisuus jakeluun maailmanlaajuisesti

Puhelinvertailu



Facebookin Live Video -ominaisuus on ollut käytössä Yhdysvalloissa sekä valikoidulle testiyleisölle jo viime vuoden lopusta, mutta nyt ominaisuus tuodaan vihdoin laajemmin tarjolle. Engadgetin mukaan palvelu on jo tullut saataville ainakin Brasiliassa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa.
Ominaisuus löytyy kuvan esittämällä tavalla normaalisti tilapäivityksen yhteydestä. Sen saa päälle painamalla oikealla olevaa Live Video -ikonia. Tämän jälkeen sovelluksesta valitaan haluttu kohdeyleisö ja kirjoitetaan kuvaus.

Toistaiseksi ominaisuus on saatavilla ainoastaan iOS-laitteille. Facebook ei ole vahvistanut milloin ominaisuutta voidaan odottaa Androidille.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja