Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Skype laajensi ryhmävideopuhelut mobiililaitteille

PuhelinvertailuSkype on kertonut virallisessa blogissaan, että sen mobiilisovellukset tukevat nyt ryhmävideopuheluita.
Microsoftin omistama Skype testasi kymmenien tuhansien vapaaehtoistestaajien avulla ryhmäpuheluita viime kuukausina. Nyt ominaisuus on saatu valmiiksi ja lähtenyt jakeluun Android- ja iOS-mobiililaitteille.

Alkuun iPhone-, iPad- ja Android-laitteiden käyttäjät pääsevät käsiksi ominaisuuteen Yhdysvalloissa sekä länsi-Euroopassa. Pian ominaisuus avataan käyttöön portaittain myös muualla maailmassa. Maailmanlaajuisesti ominaisuus on tarkoitus saada käyttöön ennen maaliskuuta.

Skype nosti samalla ryhmäpuhelun osallistujien maksimimäärää viidestä 25:een. Myös osallistuminen on helpompaa, kun puhelun voi jakaa esimerkiksi tekstiviestilinkkinä.

Erikoisinta tosin on, että ominaisuus ei ole vielä saatavilla Microsoftin omille Windows 10 -puhelimille.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja