Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tällainen on Rovion uusi Angry Birds -peli

Manu Pitkänen

Tällainen on Rovion uusi Angry Birds -peli
Rovio julkaisee tulevan kevään aikana ensimmäisen kokopitkän Angry Birds -elokuva, joten peliyhtiö käyttää luonnollisesti tilaisuutta hyödyksi uuden pelin lanseeraamisessa. Rovio on soft-lanseerannut Uudessa-Seelannissa Angry Birds ACTION! -pelin.

Huomattavaa uudessa pelissä on siinä käytetty graafinen tyyli, joka näyttäisi olevan suoraa lainaa Angry Birds Movie -elokuvasta. Yksinkertaiset palloa muistuttavat linnut ovat vaihtuneet ihmismäisimpiin kolmiulotteisiin hahmoihin Angry Birds ACTION! -pelissä.

Uudessa pelissä ei myöskään ammuskella ritsalla lintuja, vaan pelimekaniikka on lähempänä ilmakiekkoa: lintu lähetetään haluttuun suuntaa halutulla voimakkuudella, minkä jälkeen lintu kimpoilee flipperimäisesti ja kerää samalla pelikentältä löytyviä munia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja