Tällainen on Rovion uusi Angry Birds -peli

Manu Pitkänen

Tällainen on Rovion uusi Angry Birds -peli
Rovio julkaisee tulevan kevään aikana ensimmäisen kokopitkän Angry Birds -elokuva, joten peliyhtiö käyttää luonnollisesti tilaisuutta hyödyksi uuden pelin lanseeraamisessa. Rovio on soft-lanseerannut Uudessa-Seelannissa Angry Birds ACTION! -pelin.

Huomattavaa uudessa pelissä on siinä käytetty graafinen tyyli, joka näyttäisi olevan suoraa lainaa Angry Birds Movie -elokuvasta. Yksinkertaiset palloa muistuttavat linnut ovat vaihtuneet ihmismäisimpiin kolmiulotteisiin hahmoihin Angry Birds ACTION! -pelissä.

Uudessa pelissä ei myöskään ammuskella ritsalla lintuja, vaan pelimekaniikka on lähempänä ilmakiekkoa: lintu lähetetään haluttuun suuntaa halutulla voimakkuudella, minkä jälkeen lintu kimpoilee flipperimäisesti ja kerää samalla pelikentältä löytyviä munia.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.