Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vimeo lisäsi Chromecast-tuen Android-sovellukseen

Puhelinvertailu

Videopalvelu Vimeo on lisännyt vihdoin tuen Chromecastille palvelun Android-mobiilisovellukseen.

Vimeo on tietysti YouTuben jälkeen yksi maailman suosituimmista videosivustoista ja sisältää valtavasti laatuohjelmistoa. Yksi palvelun merkittävimmistä ominaisuuspuutteista on kuitenkin ollut Chromecast-tuen puuttuminen Android-alustalta, joka on hankaloittanut videoiden siirtämistä suurempiin näyttölaitteisiin.

Nyt Vimeo on tuonut tuen Android-sovellukseensa, liki vuosi iOS-laitteisiin saapumisen jälkeen. Kuten yhtiön päivitys sovelluskaupassakin sanoo: "parempi myöhään kuin ei milloinkaan".

Päivitetyn Vimeon voit ladata Android-laitteeseen täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja