Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

TechCrunch: Facebook aikoo tuoda mainokset Messenger-sovellukseen

Sami Koivunen

TechCrunch: Facebook aikoo tuoda mainokset Messenger-sovellukseen
TechCrunchin mukaan Facebook on jakanut yrityksille asiakirjoja, joiden mukaan yhtiö aikoo tuoda mainokset Messenger-pikaviestisovellukseen tämän vuoden toisella vuosineljänneksellä.

Kyseinen ajanjakso tarkoittaisi huhti-kesäkuuta. Messengerillä on tammikuun alussa annettujen tietojen mukaan jo 800 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää, mikä tekee siitä kolmanneksi suosituimman pikaviestisovelluksen WhatsAppin ja QQ Messengerin jälkeen.

Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg on aiemmin kertonut, että ei pidä mainoksia oikeana tapana hankkia tuloja, mutta toisaalta haluaa kehittää yritysten suoraa kommunikointia käyttäjien kanssa. Facebook ei kommentoinut aikeita TechCrunchille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.