Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple Pay avattiin Kiinassa – Samsung tulossa pian perässä

Manu Pitkänen

Apple Pay avattiin Kiinassa – Samsung tulossa pian perässä
Syyskuun lopulla Yhdysvalloissa ja elokuussa Etelä-Koreassa lanseerattu Samsung Pay -mobiilimaksujärjestelmä on käsitellyt tähän mennessä 500 miljoonan dollarin arvosta ostoksia. Palveluun on rekisteröitynyt viisi miljoonaa käyttäjää.

Samsung Payn pääasiallinen kilpailija on uusimmista iPhoneista löytyvä Apple Pay, mutta niiden keskinäistä menestystä on hankala verrata toistiinsa, koska Apple ei ole paljastanut mobiilimaksujärjestelmänsä avainlukuja julkisuuteen. Apple Pay lanseerattiin tällä viikolla Kiinassa, jossa palveluun on väitetty rekisteröityneen kymmeniä miljoonia käyttäjiä ensimmäisen päivän aikana. Samsung kertoi tiedotteessaan, että sen mobiilimaksupalvelu rantautuu Kiinaan maaliskuun aikana.

Kiina on mobiilimaksamisen edelläkävijä ja maahan onkin jo syntynyt vahvoja kotimaisia mobiilimaksupalveluita. Esimerkiksi verkkokauppajätti Alibaban omistamalla Alipayllä on maassa jo 70 prosentin markkinaosuus.Mobiilimaksupalveluiden kilpailuasetelmia sekoittaa Google Walletin pohjalta syntynyt Android Pay, joka on suunniteltu Android-ekosysteemin yhteiseksi maksujärjestelmäksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja