Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

BlackBerry esittelee uuden Android-puhelimen MWC-messuilla?

Puhelinvertailu

BlackBerry esittelee uuden Android-puhelimen MWC-messuilla?
Ylihuomenna alkavilla MWC-messuilla nähdään jälleen vuoden odotetuimpia älypuhelimia. Näistä tärkeimpiä, Galaxy S7:ää ja LG G5:ttä, esitellään huomenna jo ennen messujen virallista alkamista, mutta messuilla nähdään myös muita valmistajia.

Huhut kertovat, että uusia laitteita voidaan julkaista myös mm. Sonyn, HTC:n, Huawein ja Xiaomin toimesta. Uudet tiedot kertovat, että myös BlackBerry saattaa piipahtaa MWC:ssä esittelemässä uuden puhelimen.

Tech News Todayn raportin mukaan BlackBerry Viennaa voidaan odottaa messuilta. Kyseessä on BlackBerryn ensimmäisen Android-puhelimen Privin (kuvassa) sisarmalli, jonka näppäimistö on kokoajan esillä eikä likumekanismin takana.

Huhujen mukaan laitteessa on viiden tuuman Full HD -kosketusnäyttö, 3 gigatavua RAM-muistia ja 18 megapikselin kamera.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja