Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n tuleva A16-älypuhelin vuoti

Puhelinvertailu

HTC:lta ei odoteta huippumalleja vielä huomenna tai koko ensi viikon käytäviltä MWC-messuilta, mutta tulossa on tänäkin vuonna uusia älypuhelimia, vaikka yhtiön viime vuosien taival ei ole ollut helpoimmasta päästä. Nyt lisätietoja on vuotanut edullisesta älypuhelinmallista.

Kyseessä on HTC A16, joka on uusien väitteiden mukaan varustettu edukkaalla Snapdragon 210 -järjestelmäpiirillä, puolellatoista gigatavulla RAM-muistia, 5 tuuman HD-kosketusnäytöllä, 8 megapikselin kameralla ja 8 gigatavun laajennettavalla tallennustilalla. Kyseessä on siis speksien mukaan varsin edullinen laite, ja aiemmat huhut noin 150 dollarin hinnasta voivat pitää paikkansa.

Kuten vuotaneista kuvista näkyy, niin laite on tulossa useilla eri värivaihtoehdoilla, joka lienee laitteen tärkein ominaisuus. Varmuutta laitteen julkaisuaikataulusta ei ole, mutta todennäköisesti – ja Evan Blassin mukaan – sitä esitellään ylihuomenna alkavilla MWC-messuilla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja