Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvavuoto vahvisti LG:n lippulaivapuhelimen uudet muodot

Puhelinvertailu

Kuvavuoto vahvisti LG:n lippulaivapuhelimen uudet muodot
Pari päivää sitten Dubizzle-verkkokauppaan ilmestynyt laitteen (yläkuvassa) kerrottiin olevan huomenna virallistettava LG G5. Kyseinen laite näyttikin täyttävän huhutietojen vaatimukset. Nyt lisävahvistuksia saapuu kuvien muodossa luotettavammista lähteistä.

VentureBeatilel nykyisin kirjoittava Evan Blass, kenties tuttavallisemmin @evleaks, on julkaissut Twitterissä pressikuvan LG G5:stä. Totisesti laite on muuttanut kovasti ulkonäköään edellissukupolvesta.

Kaikki huhuista tutut elementit ovat edelleen paikallaan. Näihin lukeutuu mm. takaosan kaksoiskamera ja sormenjälkilukija sekä metallirunko ja täysin uudenlainen ylöspäin kaartuva etupaneeli. LG G5 julkaistaa virallisesti huomenna.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja