Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft julkaisi uudenlaisen esiversion Windows 10:stä mobiilitestaajille

Matti Vähäkainu

Microsoft julkaisi uudenlaisen esiversion Windows 10:stä mobiilitestaajille
Microsoft on kertonut Windows Experience blogissa uudesta päivityksestä, jota se jakaa Insider-ohjelmaan kuuluville testaajille. Kyseessä on kehityksen alla oleva esiversio, jollaisia ei aiemmin ole laitettu jakeluun Windows 10:n mobiiliversiosta.

Virallisesti kyseessä on Windows 10 Mobile Insider Preview Build 14267 -versio. Käytännössä versio tuo tulevan Windows 10 Mobile -päivityksen uusia ominaisuuksia testiohjelmaan osallistuneiden kokeiluun. Valitettavasti alkuun päivityksen saavat vain uusien Windows-puhelinten omistajat (Lumia 950, 950 XL, 650, 550 ja Xiaomi Mi4), mutta lopullinen versio saapuu myös muille laitteille.

Uuden päivityksen saaminen vaatiin "nopeaan rinkiin" (Fast ring) kuulumista, joka tarkoittaa, että päivityksien mukana tulee todennäköisesti enemmän bugeja ja muita ongelmia. Samalla kuitenkin varmistuu siitä, että Microsoftin testaamat uudistukset ovat ensimmäisenä omassa laitteessa.

Microsoft kertoo blogissa myös uusista ominaisuuksista, joihin lukeutuu mm. parempi musiikkihaku Cortanalla, Word Flow -kirjoituksen uudistukset ja paremmat lataustoiminnot Edge-selaimessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja