Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tämän päivän kuumimmat Android-julkistukset – Näin seuraat paljastuksia

Manu Pitkänen

Tämän päivän kuumimmat Android-julkistukset – Näin seuraat paljastuksia
Mobiilialalla vuoden yksi tärkeimmistä kohokohdista on kiistatta MWC-messut, jossa puhelinmerkit ovat perinteisesti esitelleet uusimpia huippupuhelimiaan suurelle yleisölle. Messut alkavat huomenna, mutta useampi valmistaja on päättänyt ajoittaa julkistustilaisuudet tälle päivälle.

Julkistusrumban käynnistää LG, jonka lehdistötilaisuus alkaa Suomen aikaa kello 15.00. Korealaisyhtiön odotetaan esittelevän tilaisuudessa mielenkiintoisella Magic Slot -lisälaiteratkaisulla varustetun G5-älypuhelimen. Tilaisuuden suora verkkolähetys löytyy jutun lopusta.

Suomen aikaa kello 15.00 Huawei polkaisee käyntiin oman tilaisuuden, jossa kiinalaisyhtiö kenties esittelee P9-älypuhelimen. Tilaisuudesta ei valitettavasti ole saatavilla YouTube-lähetystä, mutta salaisuuden verhon avautumista voi kuitenkin seurata Twitterissä (@HuaweiDevices).

Päivä huipentuu Samsungin kello 20.00 alkavaan lehdistötilaisuuteen, josta esitetään suora verkkolähetys (alla). Samsungin tilaisuuden anti on todennäköisesti tässä vaiheessa jo päivän selvä asia kaikille, eli Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge esitellään maailmalle tänään illalla.Puhelinjulkistukset eivät lopu vielä tähän, sillä Sonyn on määrä pitää oma lehdistötilaisuus huomenna.

Päivitys. LG:n tilaisuuden kellonaika korjattu. LG näyttää merkinneen YouTube-striimin alkamisajankohdan väärin, tilaisuus alkaa kello 14.00 (CET).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja