Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7:n suorituskyky testattiin

Manu Pitkänen

Galaxy S7:n suorituskyky testattiin
Ensimmäisten testitulosten perusteella Galaxy S7:n Exynos 8890 -järjestelmäpiiri ei jätä suorituskyvyn osalta ketään kylmäksi. Geekbench 3 -testissä Galaxy S7 saavuttaa 2150 ja 6400 pisteen tulokset (Single-Core / Multi-Core).

iPhone 6s saavuttaa vuorostaan samassa testissä 2550 ja 4450 pistettä (SC / MC). Vuosi sitten julkaistun Galaxy S6:n pisteet samaisessa testissä ovat noin 1450 ja 4450 pistettä. Rinnakkaislaskentaa hyödyntävissä tehtävissä Galaxy S7 on täysin omaa luokkaansa, mutta yhtä suoritinydintä hyödyntävissä tehtävissä Exynos 8890 jää Applen A9:n taakse.
AnandTech testautti nopeasti Galaxy S7:n graafista suorituskykyä GFXBenchillä. Exynos 8890:ssä käytetään ARM:n Mali-T880-grafiikkapiiriä, joka takoo testiohjelman T-Rex-testissä ruudunpäivitysnopeudeksi 86 FPS:ää (offscreen). iPhone 6s Plus saavuttaa samassa testissä 80 FPS:n ruudunpäivitysnopeuden. Manhattan ES 3.0 -testissä iPhone 6s Plus saavuttaa 39,8 FPS:n ja Galaxy S7:n 38 FPS:n päivitysnopeuden.
Suomessa myyntiin tulevat Galaxy S7 -mallit käyttävät Exynos 8890 -järjestelmäpiiriä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja