>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7:n suorituskyky testattiin

Manu Pitkänen

Galaxy S7:n suorituskyky testattiin
Ensimmäisten testitulosten perusteella Galaxy S7:n Exynos 8890 -järjestelmäpiiri ei jätä suorituskyvyn osalta ketään kylmäksi. Geekbench 3 -testissä Galaxy S7 saavuttaa 2150 ja 6400 pisteen tulokset (Single-Core / Multi-Core).

iPhone 6s saavuttaa vuorostaan samassa testissä 2550 ja 4450 pistettä (SC / MC). Vuosi sitten julkaistun Galaxy S6:n pisteet samaisessa testissä ovat noin 1450 ja 4450 pistettä. Rinnakkaislaskentaa hyödyntävissä tehtävissä Galaxy S7 on täysin omaa luokkaansa, mutta yhtä suoritinydintä hyödyntävissä tehtävissä Exynos 8890 jää Applen A9:n taakse.
AnandTech testautti nopeasti Galaxy S7:n graafista suorituskykyä GFXBenchillä. Exynos 8890:ssä käytetään ARM:n Mali-T880-grafiikkapiiriä, joka takoo testiohjelman T-Rex-testissä ruudunpäivitysnopeudeksi 86 FPS:ää (offscreen). iPhone 6s Plus saavuttaa samassa testissä 80 FPS:n ruudunpäivitysnopeuden. Manhattan ES 3.0 -testissä iPhone 6s Plus saavuttaa 39,8 FPS:n ja Galaxy S7:n 38 FPS:n päivitysnopeuden.Suomessa myyntiin tulevat Galaxy S7 -mallit käyttävät Exynos 8890 -järjestelmäpiiriä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.