Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Liquid Jade 2 on Acerin uusi Android-kärkipuhelin

Sami Koivunen

Liquid Jade 2 on Acerin uusi Android-kärkipuhelin
Acer on julkaissut Liquid Jade 2:n hetki sitten MWC-messuilla.

Puhelin on teknisesti käytännössä sama laite kuin aiemmin tänä vuonna CES-messuilla esitelty Liquid Jade Primo -älypuhelin. Tällä kertaa Windows 10 -käyttöjärjestelmä on kuitenkin vaihdettu Android Marshmallowiin. Vaikka puhelin edustaa tällä hetkellä Acerin parasta osaamista, ovat sen tekniset ominaisuudet enimmäkseen viime vuoden alkupuolen huippupuhelinten tasolla.

5,5 tuuman Liquid Jade 2 -älypuhelimesta löytyy Full HD -näyttö, Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua tallennustilaa, microSD-korttipaikka, 21 megapikselin takakamera ja viiden megapikselin etukamera. Acer tarjoaa lisäksi Nextbit-pilvipuhelimen tapaan hybriditallennustilaa aina yhteen teratavuun asti.

Liquid Jade 2:n hinta- ja saatavuustietoja ei vielä paljastettu.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.