Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7:n kamerasta paljastui uutta tietoa – Ei olekaan Samsungin valmistama

Manu Pitkänen

Galaxy S7:n kamerasta paljastui uutta tietoa – Ei olekaan Samsungin valmistama
SamMobile sai mahdollisuuden asentaa AIDA64-infosovelluksen Barcelonassa näytillä olleeseen Galaxy S7 edgeen, mistä paljastuikin kiinnostavaa uutta tietoa puhelimen kameraan liittyen. Galaxy S7:n ja Galaxy S7 edgen 12 megapikselin kamerakenno ei ole Samsungin omaa tuotantoa, vaan IMX260-nimisen kennon on valmistanut Sony.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Galaxy S7:ssä käytetty Dual Pixel -automaattitarkennustekniikka on Sonyn käsialaa ja on täysin mahdollista, että sitä nähdään käytettävän muissakin tänä vuonna ilmestyvissä high-end-älypuhelimissa.

Yksi varteenotettava kandidaatti IMX260:n tai sen variantin käyttäjäksi voisi olla esimerkiksi Apple. IMX260 ottaa 4:3-kuvasuhteella 12,2 megapikselin valokuvia (4032x3024 pikseliä), aivan kuten iPhone 6s:kin. Tämä voi tietysti olla puhdasta sattumaa, mutta tähän mennessä Samsungin Galaxy S -puhelimissa käytetyt kennot ovat olleet mittasuhteiltaan 16:9, eivät 4:3.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja