Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7:n kamerasta paljastui uutta tietoa – Ei olekaan Samsungin valmistama

Manu Pitkänen

Galaxy S7:n kamerasta paljastui uutta tietoa – Ei olekaan Samsungin valmistama
SamMobile sai mahdollisuuden asentaa AIDA64-infosovelluksen Barcelonassa näytillä olleeseen Galaxy S7 edgeen, mistä paljastuikin kiinnostavaa uutta tietoa puhelimen kameraan liittyen. Galaxy S7:n ja Galaxy S7 edgen 12 megapikselin kamerakenno ei ole Samsungin omaa tuotantoa, vaan IMX260-nimisen kennon on valmistanut Sony.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Galaxy S7:ssä käytetty Dual Pixel -automaattitarkennustekniikka on Sonyn käsialaa ja on täysin mahdollista, että sitä nähdään käytettävän muissakin tänä vuonna ilmestyvissä high-end-älypuhelimissa.
Yksi varteenotettava kandidaatti IMX260:n tai sen variantin käyttäjäksi voisi olla esimerkiksi Apple. IMX260 ottaa 4:3-kuvasuhteella 12,2 megapikselin valokuvia (4032x3024 pikseliä), aivan kuten iPhone 6s:kin. Tämä voi tietysti olla puhdasta sattumaa, mutta tähän mennessä Samsungin Galaxy S -puhelimissa käytetyt kennot ovat olleet mittasuhteiltaan 16:9, eivät 4:3.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja