Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Cyanogen avaa Androidin ohjelmistokehittäjille: MOD

Manu Pitkänen

Cyanogen avaa Androidin ohjelmistokehittäjille: MOD
Cyanogen on esitellyt MOD-nimisen ohjelmistoalustan, jonka ympärille sovelluskehittäjät voivat luoda "natiiveja käyttökokemuksia".

Sen sijaan että sovelluskehittäjien luomat palvelut olisivat vain Androidin päällä toimivia erillisiä sovelluksia, MOD tarjoaa tarvittavat rajapinnat, joiden avulla palvelut voidaan integroida osaksi käyttöjärjestelmää. Cyanogenin sanoin MOD avaa ohjelmistokehittäjille ovet "sovellusten jälkeiseen aikaan".

MOD rakentuu kolmannen osapuolen kehittämistä "modeista" eli ohjelmistokomponenteista, joiden avulla käyttökokemus voidaan räätälöidä halutunlaiseksi. Microsoft näyttäisi olevan alustan suurin tukija, sillä ohjelmistojätti on luvannut luoda Skype-, Cortana-, Hyperlapse- ja OneNote-modit alustalle. Yhteistietopalvelu TrueCaller on myös osoittanut tukensa ohjelmistolle.

MODia ei tule sekoittaa CyanogenModiin, joka on täysin erillinen ohjelmistohanke. MOD-alusta lanseerataan Cyanogen OS 13 -päivityksen myötä ensi kuussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja