Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7:n näyttö testattiin: "Paras testaamani näyttö"

1
Manu Pitkänen

Galaxy S7:n näyttö testattiin: Paras testaamani näyttö
Kattavista näyttötesteistään tunnettu Raymond Soneira pääsi käsiksi uuteen Galaxy S7 -älypuhelimeen jo etukäteen, minkä ansiosta hän on nyt julkaissut puhelimen näyttöarvion omalla DisplayMate-sivustollaan. Soneiran testeissä Galaxy S7:n AMOLED-näyttö suoriutuu paremmin kuin mikään muu aikaisempi näyttö.

Käyttäjälle näkyvin muutos Galaxy S7:n näytössä on AMOLED-paneeliin lisätty tuki always-on-ominaisuudelle, mikä mahdollistaa käytännössä tiettyjen sisältöjen esittämisen näytöllä, vaikka puhelin olisikin lepotilassa. Sama ominaisuus on ollut pitkään käytössä Lumia-älypuhelimissa, mutta lähtökohtaisesti vain LCD-näyttöisissä malleissa. Viime vuoden lopulla myyntiin tulleessa Lumia 950:ssä on AMOLED-näyttö ja se tukee niin ikään always-on-ominaisuutta.

Laadullisesti tärkein parannus Galaxy S7:n näytössä on Soneiran mukaan paneelin maksimikirkkauden paraneminen. Galaxy S6:een verrattuna näyttö on jopa 19–29 prosenttia kirkkaampi ja yhtä kirkas kuin Galaxy Note 5:ssä. Maksimikirkkauden nosto parantaa näytön luettavuutta aurinkoisella säällä, mutta samalla virta hupenee akusta nopeammin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

mutta lähtökohtaisesti vain LCD-näyttöisissä malleissa.


Kirkas vilkaisunäyttö on lähtökohtaisesti (AM)OLED näyttöjen juttu, siitä syystä että sillä tekniikalla ei tarvi valaista kokonäyttöä, tausta/reunavalaistulla LCD tilanne vähän haastavampi, mutta tuotu niihinkin, joka herkästi johtanut kirkkaus, laajuus tai aika tinkimiseen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja