Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jolla kertoi Sailfish-suunnitelmistaan – Uusia puhelimia tulossa myyntiin keväällä

Manu Pitkänen

Jolla kertoi Sailfish-suunnitelmistaan – Uusia puhelimia tulossa myyntiin keväällä
Jolla kertoi MWC-messujen yhteydessä lehdistölle suunnitelmistaan Sailfishin lisensoinnin suhteen. Yhtiö on kertonut, ettei sillä ole enää suurta hinkua julkaista omia laitteita, vaan liiketoiminnassa keskitytään käyttöjärjestelmän lisensointiin.

Ensimmäinen Sailfish-kumppani löytyikin jo viime kesänä, jolloin intialainen Intex Technologies kertoi kehittävänsä omaa Sailfish-puhelinta. Kyseinen Intian puhelinmarkkinoille suunnattu Aqua Fish -puhelin olikin esillä MWC-messuilla. Aqua Fish tulee myyntiin huhti-toukokuussa.
Messuilla Jolla kertoi Sailfishille löytyvän kiinnostusta monista kehittyvistä talouksista. Mielenkiintoa on löytynyt esimerkiksi Afrikasta, jossa toimiva Mi-Fone-yritys on kertonut tuovansa myyntiin useita Sailfish-puhelimia. Ensimmäisen Jollan Sailfishia käyttävän puhelimen on määrä tulla myyntiin toisen kvartaalin aikana.

Hollantilainen Fairphone kertoi tarjoavansa Sailfishia käyttöjärjestelmävaihtoehtona puhelimissaan. Toinen vaihtoehto on Android.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja