Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Näin Galaxy S7:n kamera pärjää heikossa valaistuksessa

Manu Pitkänen

Videolla: Näin Galaxy S7:n kamera pärjää heikossa valaistuksessa
Galaxy S7:n julkistustilaisuudessa puhelimen kameraominaisuuksia verrattiin rohkeasti Applen nykyiseen mallistoon ja sama vertailu jatkui myös tilaisuuden jälkeen. Samsung oli koonnut demohuoneeseen pienen koelaitteiston, jonka tarkoituksena oli esitellä Galaxy S7:n tarkennusnopeutta ja hämäräkuvausominaisuuksia iPhone 6s Plussaan sekä Galaxy S6:een verrattuna.

Alla olevia vertailuvideoita katsellessa kannattaa pitää mielessä, että koejärjestelyt on Samsungin määrittämiä. Puhelimissa käytetyt kuvausasetukset eivät välttämättä ole vertailukelpoisia, esimerkiksi ISO-arvoa on voitu Galaxy S7:ssä säätää korkeammaksi kirkkaamman kuvan saamiseksi. Esimerkiksi keskimmäisessä videossa Galaxy S7 näyttäisi olevan yökuvaustilassa, mutta Galaxy S6 ei ole.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja