>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC nostattaa hypeä: Seuraavan puhelimen kamerasta tulossa todella kiinnostava

Manu Pitkänen

HTC nostattaa hypeä: Seuraavan puhelimen kamerasta tulossa todella kiinnostava
LG:n, Samsungin ja Sonyn MWC-julkaisut nähtyään HTC:n talousjohtaja Chialin Chang kertoi CNET-verkkosivustolle, että hän uskoo kuluttajien olevan erityisen kiinnostunut yhtiön tulevan lippulaivapuhelimen kamerasta.

Chang ei tietysti halunnut pilata jännitystä kertomalla mikä tekee "One M10:n" kamerasta erityislaatuisen, mutta aiempien huhujen mukaan puhelimessa käytettäisiin 12 megpaikselin UltraPixel-kameraa. UltraPixel on HTC:n markkinointinimi "isoille" pikseleille. Esimerkiksi alkuperäisessä HTC Onessa käytettiin kennoa, jonka pikseleiden koko oli kaksi mikrometriä. Galaxy S7:ssä pikeleiden koko on 1,4 mikrometriä ja iPhone 6s:ssä 1,22 mikrometriä.

HTC:n puhelimia on viimeiset pari vuotta kehitetty design-edellä, mutta samalla puhelimien kamerat ovat keränneet kritiikkiä. One M10 tarjoaa HTC:lle tilaisuuden korjata kameran puutteet. HTC:n mukaan puhelin esitellään lähiaikoina ja yhtiö onkin aloittanut jo laitteen teaser-kampanjan.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.