HTC nostattaa hypeä: Seuraavan puhelimen kamerasta tulossa todella kiinnostava

Manu Pitkänen

HTC nostattaa hypeä: Seuraavan puhelimen kamerasta tulossa todella kiinnostava
LG:n, Samsungin ja Sonyn MWC-julkaisut nähtyään HTC:n talousjohtaja Chialin Chang kertoi CNET-verkkosivustolle, että hän uskoo kuluttajien olevan erityisen kiinnostunut yhtiön tulevan lippulaivapuhelimen kamerasta.

Chang ei tietysti halunnut pilata jännitystä kertomalla mikä tekee "One M10:n" kamerasta erityislaatuisen, mutta aiempien huhujen mukaan puhelimessa käytettäisiin 12 megpaikselin UltraPixel-kameraa. UltraPixel on HTC:n markkinointinimi "isoille" pikseleille. Esimerkiksi alkuperäisessä HTC Onessa käytettiin kennoa, jonka pikseleiden koko oli kaksi mikrometriä. Galaxy S7:ssä pikeleiden koko on 1,4 mikrometriä ja iPhone 6s:ssä 1,22 mikrometriä.

HTC:n puhelimia on viimeiset pari vuotta kehitetty design-edellä, mutta samalla puhelimien kamerat ovat keränneet kritiikkiä. One M10 tarjoaa HTC:lle tilaisuuden korjata kameran puutteet. HTC:n mukaan puhelin esitellään lähiaikoina ja yhtiö onkin aloittanut jo laitteen teaser-kampanjan.


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.