Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen iPhone-julkistustilaisuus myöhästyy viikolla

Manu Pitkänen

Applen iPhone-julkistustilaisuus myöhästyy viikolla
Applen maaliskuulle ajoittama julkistustilaisuuden pitopäivää on lykätty lähes viikolla eteenpäin, kertoo hyvistä Apple-kontakteista tunnettu John Paczkowski. Tilaisuus järjestetään näillä näkymin 21. maaliskuuta, kun aiemmin puhuttiin maaliskuun 15. päivästä.

Lehdistötilaisuudessa Applen uskotaan esittelevän iPhone SE -puhelimen, joka laajentaisi A9-pohjaisten iPhonien kirjon neljän tuuman kokoluokkaan. Muita huhuttuja tuotelanseerauksia ovat 9,7-tuumainen iPad Pro, joka on käytännössä iPad Air 2:n seuraaja, sekä uusia Apple Watch -rannekkeita. Tilaisuudesta on tulossa kokoluokaltaan pieni, joten massiivisia julkistuksia pitää odottaa kesään ja syksyyn asti.

Viikosta on tulossa teknologiamediassa varsin Apple-painotteinen, sillä lehdistötilaisuuden jälkeisenä päivänä Apple ottaa ensimmäisen kerran yhteen FBI:n kanssa käräjäsalissa San Bernardino -tapaukseen liittyen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja