Applen iPhone-julkistustilaisuus myöhästyy viikolla

Manu Pitkänen

Applen iPhone-julkistustilaisuus myöhästyy viikolla
Applen maaliskuulle ajoittama julkistustilaisuuden pitopäivää on lykätty lähes viikolla eteenpäin, kertoo hyvistä Apple-kontakteista tunnettu John Paczkowski. Tilaisuus järjestetään näillä näkymin 21. maaliskuuta, kun aiemmin puhuttiin maaliskuun 15. päivästä.

Lehdistötilaisuudessa Applen uskotaan esittelevän iPhone SE -puhelimen, joka laajentaisi A9-pohjaisten iPhonien kirjon neljän tuuman kokoluokkaan. Muita huhuttuja tuotelanseerauksia ovat 9,7-tuumainen iPad Pro, joka on käytännössä iPad Air 2:n seuraaja, sekä uusia Apple Watch -rannekkeita. Tilaisuudesta on tulossa kokoluokaltaan pieni, joten massiivisia julkistuksia pitää odottaa kesään ja syksyyn asti.

Viikosta on tulossa teknologiamediassa varsin Apple-painotteinen, sillä lehdistötilaisuuden jälkeisenä päivänä Apple ottaa ensimmäisen kerran yhteen FBI:n kanssa käräjäsalissa San Bernardino -tapaukseen liittyen.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.