Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen video vahvistaa Androidin siirtyvän iPhonesta tuttuun käyttöliittymään?

Puhelinvertailu


Googlelta odotetaan seuraavan Android-version kohdalla suuria uudistuksia käyttöliittymään. Yksi huhutuimmista uudistuksista on sovellusvalikon poistuminen. Applen iPhonesta tuttu käyttöliittymän on jo joidenkin Android-valmistajien mielestä parempi vaihtoehto, ja voi olla, että siitä tulee entistä suositumpi.

Google on julkaissut Maps-sovellusta esittelevän, Forrest Gump -teemaisen videon, joka vaikuttaisi vahvistavan huhun. Videolla oleva Android-puhelin ei sisällä sovellusvalikkoa, joka antaa todennäköisesti vihjeitä tulevan Android 7.0:n ulkoasusta.
On kuitenkin hyvin mahdollista, jopa todennäköistä, että sovellusvalikon saa jatkossakin päälle, mikäli ei halua nähdä kaikkia sovelluksiaan kotinäkymässä. Jotain suuntaa Google kuitenkin videollaan selkeästi antaa sen mobiilialustan tulevaisuuden näkymistä.

Useat valmistajat ovat jo mahdollistaneet Androidilla sovellusvalikon käytöstä poistamisen tai jopa oletuksena poistaneet sen.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja